EOS lip balm | MOA & ALVA

MOA & ALVA

Annons

EOS lip balm

eos2eos1lipsbloggDSC_9838DSC_9839DSC_9840DSC_9841Jag tror nog ingen har missat detta grymma lip balm från EOS. Jag köpte faktiskt mitt allra första nu i januari och är helst förälskad i det. Det som jag föll för var det ljusrosa vilket är strawberry sorbet och det doftar fantastiskt. Eos Lipbalm är kanske inte den mest mjukgörande lip balmet men det är just det jag gillar med det. Det är inte så smörigt så att det bara flyter runt på läpparna. Det lägger sig inte heller som en tjock och kladdig hinna på läpparna som fryser och blir kleggit när man går utomhus i minusgraderna. Dessa finns även i olika färger som röd, grön, gul, blå osv. och det finns att köpa på nästan överallt. Jag köpte mitt på Kicks men såg att även Åhlens har det. 

Eos lip balm är även  95% ekologiskt och 100% naturligt vilket alltid är en stor fördel. Den innehåller inga parabener, mineraloljor eller phtalater. Enda nackdelen är den bulliga utformningen av förpackningen vilket gör det svårt att trycka ner den i fickan. 

 

I Sverige kostar Eos Lip Balm ca 90 kr vilket är hiskeligt dyrt jämfört med $3.95 som det kostar i USA, men det är absolut värt det. 
klicka häär för att komma till Eos egna hemsida för att hitta fler av deras produkter. 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats