Drömmer mig bort | MOA & ALVA

MOA & ALVA

Annons

Drömmer mig bort

Sitter nu och pluggar på ett engelska prov vi har imorgon. Det är ett ganska stort prov och självklart är jag dum och råpluggar sista dagen. Men, men, har bara mig själv att skylla på om det går dåligt. Tänkte även berätta att det nu är cirka 3 månader kvar till sommarlov och jag lämgtar så sjukt mycket. Det bästa på hela året måste ändå vara sommaren. Denna sommar ska jag försöka komma iväg till ett annat land än Sverige och denna gång förhopningsvis med mina fina vänner. Jag och Louise har även planer på att hitta på något på hösten. Det är ganska långt kvar men ändå. Här kommer några bilder från sommaren 2013!

DSC_8350IMG_4060systemkamera 189

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats