Äntligen tillbaka! | MOA & ALVA

MOA & ALVA

Annons

Äntligen tillbaka!

Nu har bloggen fått lida i sisådär 1 HEL månad!!!! Sjukt vad tiden går fort. 

Vad har hänt den senaste månaden då? Jo, jag har haft extremt mycket plugg i skolan. Lärarna verkar gilla att ge oss något att plugga på varje vecka. Idag har jag en sån dag då jajg hatar alla i min klass, orkar inte med någon längre. Vill typ hoppa av skolan nu. Ska även försöka htta ett jobb som är seriöst och som jag förhoppningsvis kan ha några år framöver. Annars så är livet och vardagen som den alltid ha varit. Längtar sjukt mycket till sportlovet nu, då blir det Sälen med Julia. Vi ska ha det så sjukt mysigt och kul. 

/A

DSC_8109

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats