Äntligen Helg | MOA & ALVA

MOA & ALVA

Annons

Äntligen Helg

Nu har första veckan av vårterminen gått. Jag måste bara säga, shiiit vad jag är trött. Hela veckan har jag gått runt som en levande zombie. Men nu är det nya tag nästa vecka och jag ska även ta mig ut och springa/promenera så mycket jag orkar. Måste även säga upp mitt gymkort på actic då jag ska byta gym till SATS. Det känns super bra att få en ny start på ett nytt gym med nya människor. Nu ska jag inte ge upp. 

tumblr_mz3bx8kFFK1sujxsxo1_400

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Danielle Engwall

    Var med och tävla om att bli “veckans blogg”. Allt du behöver göra är att kommentera “jag är med” under inlägget på min blogg och hoppas på det bästa. Lycka till 🙂

Annons
stats